BRANDING

Olyan márkákat építünk, amelyeket mélyen megismertünk, amelyekkel együtt létezünk.  Márkáink életútja során az egyediség, a kiválóság megteremtése épp olyan erős motiváció, mint az, hogy a célközönség kapcsolódása és elkötelezettsége tartóssá váljon.
Egy brandhez minden hozzá tartozik, az értékek és érzések, a logók, a színek, a fontok, a grafikai megjelenés, a munkakörnyezet és a munkaruhák, a környezetben előforduló jelölések.
Mi a márkád különlegessége? Mi a piaci pozíciója? Hogyan lehet egyedi, összetéveszthetetlen, felejthetetlen? Mi tudjuk a választ a kérdéseidre!

Brand stratégia
Üzenetek és pozicionálás
Logo és arculat

Arculati kézikönyv
Vizuális megjelenés
Bevezetési / újra bevezetési stratégia

DESIGN

A jó dizájn elmondja azt, amire a szavak nem képesek. Érzéseket közvetít és olyan kapcsolatot teremt a célközönségeddel, amit szavakkal nem lenne lehetséges. A színek, a fontok, a képek, a stílus által grafikusaink és kreatív szakembereink komplex üzeneteket tudnak vizuálisan közvetíteni, ami a márkád iránti elkötelezettséget, márkád egyediségét támogatja. Az egyszerű képek és szavak üzenetekké változnak, a brand életre kel. Felkelteni a figyelmet, érzelmeket kiváltani, megmutatni szavak nélkül – a mi munkáink ezt tudják.
Grafika
Reklám
Web grafika
Marketing anyagok
Csomagolástervezés
Film, fotó

MARKETING

Minden kreatív munkánknak célja van. A márkák iránti elkötelezettség építésén túl mindig olyan megoldásokat keresünk, amelyek segítenek partnereink üzleti céljainak elérésében. Minden ügyfelet, minden projektet egyediként kezelünk, minden munkánk során – legyen az egyszerűbb vagy összetettebb – ugyanazzal a lelkesedéssel, kreativitással, stratégiai gondolkodással állítjuk össze a kampányainkat. Hogyan mondjuk el a történetedet? Hogyan érjük el legjobban a célközönségedet? Hogyan aktiváljuk az üzenetedet? Hogyan mérhetjük kampányaink sikerességét? Rengeteg tapasztalatunk és még annál is több ötletünk van.
Marketing stratégia
Digitális stratégia
Kampány stratégia
Kampány management
Creative direction
Produkció

Contact

munka@spiritone.hu
+36307742490
1031 1Budapest, Nánási út 1/B